LYYLI-jäsenyys 2020

Buy this
  • 79,90 €
100% SSL Secure

Hinta sisältää alv. 24%.

LYYLI-jäsenyys ei ole tarkoitettu ainoastaan vuoden 2020 morsiamille, vaan jäsenyyden voi ostaa kuka tahansa tuleva morsian (vaikka häiden päivämäärä ei olisikaan vielä päätetty), tai myös jo naimisiin mennyt uusi rouva, joka ei ole valmis päästämään irti kaikesta häähömpästä vaan haluaa jatkaa fiilistelyä LYYLIN parissa!

Olisitko sinä LYYLI-morsian?

Jäsenmaksun kautta morsiamille avautuu oma yhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden elää häitä edeltävää aikaa ennennäkemättömällä tavalla. Jäsenyys avaa oman keskustelualustan Facebookissa, jossa samanhenkisillä morsiamilla on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa mietteitään, sekä saada myös suoraan hääyrittäjiltä vinkkejä ja apua.

Jotta häiden järjestäminen ei huipentuisi vain yhteen päivää, eikä verkostoituminen muiden morsianten kanssa tapahtuisi ainoastaan netin välityksellä, tarjoaa LYYLI jäsenilleen useita jäsentapahtumia ympäri vuoden. LYYLI järjestää tapahtumia muiden yrittäjien kanssa tarjoten mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisia kokemuksia ja irtiottoja arjesta, jotta häiden järjestäminen ei jäisi mieleen stressaavana kokemuksena, vaan iloisena matkana kohti elämäsi yhtä ikimuistoisinta päivää.

Jäsenyys sisältää:

- Unohtumattoman kokemuksen häiden ympärillä.

- Mahdollisuuden osallistua kaikkiin LYYLIN järjestämiin jäsentapahtumiin - tarkemman tapahtumakalenterin löydät sivustolta lyyliwedding.fi. Lisäämme tapahtumakalenteriin jatkuvasti uusia jäsentapahtumia.

- Oman keskustelualustan (Facebookissa) LYYLI -morsiamille, jossa pääset keskustelemaan niin muiden morsianten, kuin myös mukana olevien hääalan ammattilaisten kanssa (löydät yhteistyökumppanimme lyyliwedding.fi sivustolta).

Jäsenyyden kesto:

LYYLI -jäsenyys aktivoituu 01.11.2019 ja on voimassa 31.12.2020 saakka. Jäsenyyden voit ostaa milloin tahansa kuluvan LYYLI -häävuoden aikana. Jäsenyys myydään aina yhdeksi vuodeksi kerrallaan ja sinulla on mahdollisuus uusia jäsenyytesi, kun seuraavan vuoden jäsenpaketit tulevat myyntiin.

Huomioithan seuraavat:

- Lähtökohtaisesti kaikki tapahtumamme ovat LYYLI-morsiamelle aina ilmaisia (sisältyy jäsenmaksuun), mutta huomioithan, että osassa tapahtumista saattaa olla maksullisia vapaaehtoisia lisäpalveluita.

- Osassa tapahtumia on paikkoja rajoitetusti, ilmoittautumiset jokaiseen tapahtumaan hoidetaan jäsenten oman keskustelualustan kautta Facebookissa. Tapahtumia pyritään järjestämään/muokkaamaan/lisäämään niin, että jokaisella kiinnostuneella olisi aina mahdollisuus päästä osaksi jäsentapahtumaa.

- Ostaessasi jäsenyyden, saat automaattisesti tilausvahvistuksen ostostasi sähköpostiisi. Lähetämme kaikille jäsenille pian tilauksen jälkeen infopaketin sähköpostitse jäsenyydestä ohjeistuksien kera.

Huomioithan, että toistaiseksi pystymme tarjoamaan jäsentapahtumia vain uudenmaan alueella.