Olaplex No.4 Bond Maintenance shampoo

Buy this
  • 31,90 €
100% SSL Secure

Hinta sis. alv. 24%.

Olaplex No.4 -shampoo on kotihoitotuote Olaplex -sarjasta. Tämän shampoon vaahtoavuus on kuin täysin toisesta maailmasta ja tuote on erittäin riittoisa tästä syystä - tarvitset vain pienen määrän shampoota. Parhaimman tehon kotihoitotuotteista saat käyttämällä 3-4-5 tekniikkaa, eli yhdistämällä tehohoidon, shampoon ja hoitoaineen!

Pakkauskoko: 250 ml

--

Mikä Olaplex on?

Olaplex -tuoteperheeseen kuuluu kotihoitotuotteet, joiden käytön voi aloittaa myös ilman kampaamoissa tehtävää Olaplex -hoitoa! Kokeile ja rakastu!

Olaplex on koko alan mullistanut lisäpalvelu kampaamokäyntisi yhteydessä ja kampaajan yksi tärkeimmistä työkaluista - varsinkin vaalennustöiden yhteydessä. Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä, jonka lisäksi se myös korjaa jo aiemmin syntyneitä vaurioita.

Olaplex on siis paljon enemmän, kuin vain "tehohoito", se suojaa, ravitsee ja uudistaa hiusta ennennäkemättömällä tavalla. Olaplexin kehittämä, sekä patentoima aktiiviainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) on ainoa laatuaan; löydät sen vain Olaplex-tuoteperheestä.