Olaplex No.6 Bond Smoother muotoiluvoide

Buy this
  • 31,90 €
100% SSL Secure

Hinta sis. alv. 24%.

Hiuksiin jätettävä korjaava muotoiluvoide siloittaa hiukset ja nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa. Siloittaa ja erottelee hyvin myös luonnonkiharan. Sopii erittäin hyvin käytettäväksi Olaplexin shampoon ja hoitoaineen jälkeen muotoilutuotteena.

Käyttö: Lisää erittäin pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa/muotoile haluamallasi tavalla. Sopii käytettäväksi myös kuiviin hiuksiin.

Ei sisällä sulfaatteja, pfalaatteja, parabeeneja ja gluteenia. Vegaaninen.

Pakkauskoko: 100 ml

--

Mikä Olaplex on?

Olaplex -tuoteperheeseen kuuluu kotihoitotuotteet, joiden käytön voi aloittaa myös ilman kampaamoissa tehtävää Olaplex -hoitoa! Kokeile ja rakastu!

Olaplex on koko alan mullistanut lisäpalvelu kampaamokäyntisi yhteydessä ja kampaajan yksi tärkeimmistä työkaluista - varsinkin vaalennustöiden yhteydessä. Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä, jonka lisäksi se myös korjaa jo aiemmin syntyneitä vaurioita.

Olaplex on siis paljon enemmän, kuin vain "tehohoito", se suojaa, ravitsee ja uudistaa hiusta ennennäkemättömällä tavalla. Olaplexin kehittämä, sekä patentoima aktiiviainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) on ainoa laatuaan; löydät sen vain Olaplex-tuoteperheestä.