Meistä

KEITÄ OLEMME?

Ihanaa kun olet löytänyt tiesi verkkokauppaamme - toivottavasti löydät juuri sinun tarpeisiin sopivia tuotteita. Täällä pääset tutustumaan lisää meihin ja yrityksiimme!

XO, Laura & Nelli


LYYLI x LYREILIA?

Olet saapunut Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteen ja LYYLI - Bridal & Wedding häämedian yhteiseen verkkokauppaan. Mietit varmasti heti, että miksi yhteiseen? Pyöritämme yhdessä molempia yrityksiä ja molemmat firmat toimivat samassa liiketilassa Helsingin Meilahdessa osoitteessa Mannerheimintie 120, 00270 Helsinki. Verkkokaupastamme löydät ammattitaidolla ja rakkaudella valittuja hiustenhoitotuotteita, sekä häämedia LYYLIN jäsenyyksiä.


KEITÄ ME OLEMME?

Olemme Laura Pensasmäki ja Nelli Ruhanen, yrittäjät kauneus- ja hääalalla. Kuten edellä mainittiinkin, pyöritämme yhdessä kampaamoa, sekä häämedia LYYLIÄ ja olemme myös naiset Jotain uutta -hääpodcastin takana. Teemme työtämme rakkaudesta ja intohimosta hää- ja kauneusalaa kohtaan, meillä on monesti uusia projekteja kehitteillä, sekä haluamme vaikuttaa molemmilla aloilla uusien ideoiden ja mielenkiintoisen sisällön kera. Kaikki tekemämme kietoutuu mukavasti yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, tästä syystä päätimme yhdistää mm. kampaamomme ja häämediamme verkkokaupan.

Psst! Tutustu myös HillPic -sivustoomme, jos mielessäsi on valokuvaus- ja/tai sisällöntuotantopalvelut!


SEURAA MEITÄ

Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspiste:

Instagram: @lyreilia

LYYLI - Bridal & Wedding:

Instagram: @lyyliwedding


YHTEYSTIEDOT

LYREILIA - KAMPAAMO & KAUNEUSPISTE

Mannerheimintie 120
00270 Helsinki

Puh. 044 - 917 5071

[email protected]
www.lyreilia.fi

Huomioithan, että olemme avoinna sopimuksen mukaan. Olet tervetullut ostoksille kivijalkaliikkeeseemme, varmistathan kuitenkin etukäteen, että olemme paikalla.